Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi a titka?

2019.10.31

A cigaretta ellen ésszerűen küzdő módszerről van szó, mely mind pszichés szempontból, mind testi vonatkozásban lehetővé teszi a dohányzás okozta ártalmak és a függőség végleges felszámolását.

Néhány órás beszélgetés által elérhető, hogy ne kelljen a dohányra többet élvezeti szerként gondolnod. Teljesen másmilyennek ítéli meg a dohányzást egy olyan személy, aki nem hasznos tevékenységnek, hanem idő és energia-pazarlásnak éli meg. Ennek köszönhetően nem is fogod hiányolni a kezelés végén a cigarettázást, amivel teljesen kitörlődik a vágy a cigarettafüst iránt. 

Egyszerűen szólva egy pár szakszerű tanács segítségével megfordítható a dohányzásról alkotott pozitív szemlélet, és amennyiben sikerrel leküzdjük a dohányhoz csatolt pozitív gondolataidat, már nem lesz nehéz a "nehéznek hitt" leszokás. Ezután a tested erősítjük meg, hogy jobban ellen tudjon állni, amivel véglegesen felszámoljuk a függőséget.

A gondot az szokta okozni, hogy a megszokás miatt azt gondolhatod, hogy nincs erőd leszokni, de a valóság azt tükrözi, hogy nem a leszokás a probléma. A legtöbben csak abbahagyják a dohányzást és nem gondolnak arra, hogy valójában nem abbahagyni kéne, hanem véglegesen leszokni. Ezért az eddigi esetleges erőfeszítéseid kudarcba fulladtak, mert nem voltál tisztában azzal, hogy, nincs jobb módja a leszokásnak, mint a jelenlegi módszer. 

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyivel jobban érezhetnék magukat a dohány által nyújtott hatások nélkül, vagyis fordítottan gondolkoznak. "Én nem fogok leszokni, majd később", vagy "Én nem fogok leszokni, mert szeretem a füstöt a szervezetemben." 

Ha látod magadat, már nem fogod hiányként felfogni a dohányzás nélküli életet.

tab2.jpeg

 

 

 

 

 

Miután megerősítettük benned a dohányról alkotott képet, teljesen egyedi hypervitaminizációt alkalmazunk, mellyel megerősödik a függetlenség.

Mivel nem csak a testi, vagy csak a pszichés függőséggel foglalkozunk, hanem mindkettővel együtt, ezért végtelenül hatásos, hosszú távon is működő dologról van szó.  Visszaesés elméletileg nincs!

Ezzel a módszerrel elérheted, hogy végleg megszabadulj a függőségtől, és többet ne legyen szükséges a cigaretta miatt bármit nélkülözni, vagy valamiről lemondani.

Sok millió Forintot megtakaríthatsz ezzel a módszerrel, mert sikerülni fog a végleges felszámolása a függőségnek. Emellett másoknak is segíthetsz, mert nem lehetetlen továbbadni a lehetőséget másoknak. 

        smoke2.jpegA dohányzás nem szokás, hanem drogfüggőség, amire nem készülni kell, hogy majd sikerülni fog leszokni, hanem ésszerű érvekkel meg kell szüntetni a testi és a pszichés függőséget.

Azért is fontos ezt mérlegelned, mert nem vagy tisztában azzal, hogy milyen súlyos hatásai vannak a cigarettának, nem tudod, hogy milyen erős függőségpotenciálja van a hatóanyagoknak a szervezetben, illetve hogy mivel lehetne a leghatékonyabban leküzdeni ezt a szokást.

Emiatt akár egy életre rabságban élsz, nem beszélve a rengeteg nem hatásos próbálkozásról,amivel szembesülsz, pénzt, időt és energiát pazarolva.

A módszer segítségével a tested néhány héten belül reagálni fog a kezelésre. Gondolkozz el, mennyi ideje függsz egy olyan dologtól, amitől nem könnyű megszabadulni, vagy amiről azt gondolod, hogy nem kell megszabadulni, mert élvezetet nyújt.

Ezt valójában csak képzeled a cigarettáról, hogy ad valamit, amiről nem fogsz tudni lemondani, de ez nem így van!

Próbáld ki a leghatékonyabb módszert, ami jelenleg elérhető a világon.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 20510
30 nap: 376
24 óra: 17