Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A módszerről röviden

Egyedi módszer, melyet nem alkalmaz senki jelenleg sehol a világon.

tal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

cigi10.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 óra alatt elérhető, hogy teljesen meggyógyuljon a cigarettázó és ne kelljen többet a szokásra, mint élvezeti dologra gondolnia.

A terápia 6 órája személyes beszélgetésekből áll, ahol a jelentkező egyéni szükségleteit figyelembe véve átalakítjuk a cigarettáról alkotott képet. 

Semmilyen eszközt,vagy gyógyszert nem alkalmazunk, mindössze a beteg egyéni szükségleteit vesszük figyelembe.

A dohányzó személyisége is megváltozik ezáltal, mivel nem élvezeti szerként fogja megítélni a cigarettázást.

Gyakran fulladnak kudarcba leszokási kísérletek, és esnek áldozatul emberek nem  hatékony leszokási módszereknek.A gondot az szokta okozni, hogy mindössze az egyik, vagy a másik, vagyis csak a testi, vagy csak a pszichés függőséget kezelik, ami miatt nagyon gyakori a visszaesés.

A függőbetegek 90, vagy olykor még több százaléka képtelen egyedül, külső segítség nélkül leszokni. Ez általában abból következik, hogy vagy rossz módszerrel próbálkoznak, vagy különböző nikotinfüggést enyhítő - nikotinos tapaszokkal, rágóval - küzdenek, és nem törődnek a függőség testi és pszichés oldalával együtt.

Tested csodálatosan működik, és öngyógyító folyamatok által vissza tudja állítani a dohányzás előtti tünetmentes állapotot, mellyel teljesen más érzés létezni.

Képzeld el, mennyi pénz és energia veszett el eddig a cigarettázással, mellyel egyre egészségtelenebb és boldogtalanabb lettél.

Ezt lehet, hogy most nem így ítéled meg, hogy le kell szokni, mert nem tudod milyen érzés volt cigarettafüst által keltett anyagok nélkül élni, de érdemes kipróbálni. Sokkal energikusabbnak érzed majd magadcigi13.jpg és jó lesz a közérzeted.

Ne pazarold az időt, a pénzt, és az energiát olyan módszerekre, amik a végén kudarcba fulladnak, mert mindössze azzal próbálkoznak, hogy abbahagyatják Veled, de nem tudnak valóban leszoktatni. A legtöbb estben azt akarják elérni, hogy vásárold meg az adott készítményt, vagy gyógyszert, esetleg iratkozz fel a hírlevélre, vagy vegyél részt a tanfolyamon. A valóság ennél jóval bonyolultabb, hiszen az első néhány nap után lesz csak igazán nagy kihívás a cigaretta nélküli élet.

Hidd el megéri, mert nincs ennél jobb módszer jelenleg a világon.

Részletes tájékoztatást e-mailben, illetve bejelentkezés után személyesen adunk.

Dr.Répásy G. András

mindenegeszseg@gmail.com

0630-688-6089

 

  

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 19454
30 nap: 398
24 óra: 10